Äntligen sommarlov för barnen. Sista skolavslutningen på mellanstadiet. Eller ja,  hur är det? Räknas 6:an till mellanstadium eller högstadium. Daniel kommer hursomhelst gå med 7-9:or. Riktigt dåligt att det gjordes om så.

Har varit och köpt två ! st 3TB hårdiskar. Den ena som jag ska ha som backup och den ska funka trådlöst. Haft lite dåligt samvete att jag inte gör backup, vore ju himla trist om alla foton bara skulle försvinna.

Nu när jag blir lite ledig ska jag också ta tag i och göra lite tavlor med utskrifter på mina foton. Och få upp lite tavlor. En jättestor hade jag tänkt mig.
Vi har äntligen tapetserat väggen i köket. Mullvadsbrunt med inslag av lite guldglitter. Fast guldet syns inte så mycket faktiskt. Ska nu bara ha nån snygg belysning på det.

Vi har också fått in ett myrstråk i vardagsrummet. Händer ibland i början på sommaren. Det är som de har sin lilla gång som de vill fortfarande använda fast huset stått länge här-  Vi har just nu kanel i alla hörn. Myror gillar inte kanel. Som tur är, så är det minimyror så de är inte så farliga. Vi vinner alltid. Till slut ger de upp.  Eftersom vi har katter så kan man ju inte ha gift utlagt.

Två konserter har jag varit på den senaste tiden, Metallica och The Sounds. Båda jättebra!
Fotade båda. Metallica spelade på Sthlm Fields på Gärdet. Fick fotopass. 3 första låtarna. Det var uppbyggt som en ramp som de gick ut på och spelade på, som var i vägen när man stod i fotodiket. Morr. Skulle nog också använt mina ljustarka objektiv men det blev inte så. Det var en massa band hela den dagen. Ghost , Slayer mfl men jag gick bara på Metallica. Galet mycket folk. Festivalrekord 53.000 pers eller nåt sånt.
The Sounds spelade i Kungsträdgården på Smaka på Stockholm. Det var första gången jag såg dem. Maja är rolig, hon både röker, dricker, spottar på scen. Rock n´roll. De var grymt bra! Kul att jag äntligen fick se dem.

Hade tänkt gå på Blondie också men det blev inte så. Synd. Snart är det dags för Rolling Stones, få se om jag får fotopass. Antagligen inte. Hur som helst har jag biljett. Ska bli grymt! Såg dem i Göteborg i början på 90 talet. Så det är ett tag sen. Då var Dan Reed förband. Han är inte lika stor idag. Förresten undrar om jag inte sett dem på Stadion också? Bråvalla har jag sökt fotopass till och tänker nog inte åka dit om jag inte får det.

Idag blir en dag för att göra precis vad jag känner för. Kanske gå en sväng på stan. Igår var jag på Cloud Nine vid Norra Bantorget. Vi drack goda drinkar och åt god mat från Peru.

Dessa dagar i Juni är mörka trots solen som skiner men jag försöker hitta ljuset. Kisar och tror jag ser det.

Dagens låt får bli med ett  svenskt band: Feel alive med No sleep for Lucy 

Categories:

"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere" Albert Einstein
Follow me on Instagram: Suzanhphoto