Blev påmind om Sixx:AM och lyssnat lite på deras bästa skiva. The Herion Diaries. Längtar till nya skivan som är snart klar. Jag önskar verkligen, trots att jag gillar Mötley så önskar jag är att de skall göra sin sista turné och lägga ned. Då kanske jag äntligen kan få se Sixx:AM. De har aldrig gjort nån turné, bara nån spelning. Men med Nikki utan Mötley så kanske han kan masa sig iväg med nya bandet. The Herion Diaries blir såklart 100 % bättre om man läser boken. Låtarna speglar verkligen känslan. Den heter ju inte Herion Diaries för intet.

Deras andra skiva är helt ok och är gjord till Nikkis fotobok. Jag gillar vissa av hans foton men inte i denna bok. This gonna Hurt. Visst skriver han fantastiskt bra, det är inte bara en fotobok, men jag tycker ändå att det är svårt att ta in. Han tar upp ett tema värt att diskutera men det är inte direkt hans livsstil och blir på så sätt svårt att ta in. (han har varit gift med 2 Playmates och nu tredje frun är en ung modell.) Visst han har haft jobbigt privat bla med sin lillasyster, och det är säkert hon som han bearbetar, men ändå. – Life of the beautiful people.

Nog om det. Läs böckerna, han är en jävel på att skriva,  och lyssna på skivorna. Nikki har dessutom (förutom lysande låtskrivare, författare, fotograf) så har han en klädlinje- The Royal Underground. Ok det är kanske inte han som designar, mest betalar, men Kelly Gray är duktig.

Nikki

Nikki

Life is beautiful

You can’t quit until you try, You can’t live until you die
You can’t learn to tell the truth, Until you learn to lie

You can’t breathe until you choke, You gotta laugh when you’re the joke
There’s nothing like a funeral to make you feel alive

Så sant, känns som kroppen minns förra sommaren. Jag har nog aldrig känt mig så levande och närvarande. Trots att jag är kusligt ofouserad just nu så känner jag av känslan. Nästan så jag kan ta på den.

Kvällens låtar blir : Life is beauiful  & Tomorrow med Six:AMM

Be Safe out there

Categories:

"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere" Albert Einstein
Follow me on Instagram: Suzanhphoto