Det är i slutet av april och våren har nästan redan blivit sommar. Trädgården är i stort sett fixad, eller ja där var jag väl optimist men lite fixad då,  och lite blommor planterade. Den nya altanen är inoljad och väntar på de där fina möblerna. Vi är lite veliga på vad vi ska ha bara.

Jaghar en ide om en möbel som jag antar jag får snickra ihop själv.Kan väl inte vara så svårt?  Ett verkligt sommarhängställe.

bild 7

Kanske nåt sånt här?

Det är verkligen underbart att få vara ute hela dagarna. Grillat har vi också gjort.

Hittills har jag varit i Amsterdam och Barcelona. Barcelona var 20-25 grader och sol. Vi hade en liten pool med solstolar på hotellet,  så vi solade mellan stadsvandringarna och vilade fötterna och själen fick en dos sol. Men mest näsan kanske.  Mysiga frukostar, luncher och middagar på stan och lite shopping blev det också. Vi besökte såklart bla kyrkan La Sagrada Familia. Den började byggas 1882 och skall stå klar 2026. Ett helt fantastiskt konstverk. Vi bodde på ett mysigt hotell nära hamnen och nära La Rambla, shoppinggatan. Härefter blir det resor blir till Kroatien, Mallis, Island och NY. Sen får jag nog vänta lite med att resa mer i år. Kanske. Eller så blir det kanske nåt mer.

Bokklubbsgänget som numera är utvidgat med annat än läsaböckertema,  vad som helst bara det är kul,  skall nästa gång gå på en Peruriansk ?  säger man så? Restaurang. Tumo Gastrobar. Ingen aning om vad man äter i Peru men antagligen det mesta då de har både hav, djungel och berg. Det är min omgång och först föreslog jag att gå på svartklubben men några av tjejerna fega ur. Jag ska ta mig dig ändå. Jag tror det är jättekonstigt. Måste då förstås prova just därför. Till hösten skall vi gå på Richard III på Dramaten som vi redan bokat.

Festivalsommaren startar också snart och det är galet mycket festivaler. Verkar som varenda stad har en egen. Jag har inte riktigt hängt med där. Det enda faktiskt som jag bokat är Rolling Stones. Där hoppas jag verkligen jag får fotopass. Det vore så kul! En till på listan jag kan bocka av om jag lyckas. Det finns lite andra band som jag gärna ser. Metallica, Iron Maiden, Bastille, Kings of Leon Graveyard Black Sabbath Saga.  Grönan har i år inte så bra artister som förra året Då såg jag inte så många iallafall, jag var nog egentligen bara och såg White Snake. Det var en sommar fylld av sorg. Lusten fanns inte alls. Nu har det snart gått 1 år sedan min mamma gick bort och jag fattar det fortfarande inte.  Jag saknar dig så min fina mamma!

Några av mina vänner har förlorat en vän. Kämpade i 3 år men till slut gick det inte. Småbarnsfar till 3 och alldeles för ung. Ännu ett bevis på att det är bråttom att göra roliga saker. NU. Han hade bra musiksmak 🙂 och gjorde också covers på Bon Jovi riktigt bra!

DSC_6487.03.w

2012 med Coverbandet

RIP Fredde
Kvällens låt: Runaway med Bon Jovi 

Categories:

"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere" Albert Einstein
Follow me on Instagram: Suzanhphoto