Äntligen lite ledigt. Började inte som jag tänkt mig dock. I går kväll var jag på Josefinas och på nåt sätt är det liiite mysigare  där i sol än i regn. Det var god mat och gott vin. Vi var 9 st som också ska ses på Mallis senare i sommar. Jag kan inte ens börja beskriva hur jag längtar efter sol och värme.
Min faster, min fina gudmor,  har kommit upp från Smygehuk och skall vara hela veckan i Sthlm.  Ska bli mysigt att få rå om henne lite.

Scan10175.01.web

Jag och Margareta

Om det fortsätter att regna ska jag nog lära mig lite mer om high key, tycker det kan bli ganska coolt om man får till det. Håller också på att kolla upp att göra tavlor med  glas eller diabond. Glas kanske blir för tungt? Det finns en affär som säljer fototavlor, inte där du kan lämna in egna, men i glas. Kan verkligen inte hitta vad den heter? Måste varit i Kista eller Täby men hittar den inte på deras hemsidor. Otroligt irriterande.

Igår när det regnade tvingade jag Daniel att se filmen Grease med mig. HaHa han tyckte inte den var så himla bra. Kan ju hålla med. Den känns antik nu. Nästa film blir Saturday night fever. Finns det några låtar som fortfarande är bra så är det det albumet. Kan inte gå fel med dem 🙂

Nu hoppade en av katterna upp i knät och så då får det bli  lite kattmys.

Dagens låt: Stay´n alive med Bee Gees

En vända i spåret får det bli också

Scan10030.01.web

Jag och min fina mamma. Grattis på födelsedagen mamma!

Categories:

"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere" Albert Einstein
Follow me on Instagram: Suzanhphoto