Indokitchen och MissC

Näe nu har jag gått och blivit sjuk! Kan inte ta mig någonstans nu.
Beställt ett test och får sen vänta på provsvar. Så tråkig dag! Ute är det fortfarande vinter och idag är det den 19 januari.

En super tråkig dag helt enkelt. Fast när jag tittar i mitt album har det inte alltid varit en tråkig dag. Förra året var vi här och mysbrasade och jobbade med ZM.

2019 var jag på middag med vänninor.

2018 gjorde vi en sjukt mysig Stayover på MissClara Hotell . En galet mysig överraskning. Där drack vi dem häftigaste drinkarna ever. Med ett sting som heter duga, kändes på läppen en stund efter. Brändes liksom. Lite bakis blev vi nog 🙂 Brunchen gick sakta minns jag. Jag kan fortfarande inte glömma den där middagen på IndoKitchen dock. Vi måste tillbaka! Tur att jag fotade! MissC bjöd ju på lite MizzB också.

Längtar så efter att göra fler av våra alla mysiga stayover. Vi har gjort några i år. Skulle också vara grymt kul med en konsert eller en dansutekväll också! Lite Party! Fast det jag helst skulle vilja är att åka till Abisko.
Nu lite nedbäddning och film!

"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere" Albert Einstein
Follow me on Instagram: Suzanhphoto