Det brådskar, att göra roliga saker. NU. Inte sen. 

Veckan började med tjejmiddag i Vaxholm. Vi fick ostsufflé med kantareller/bacon och världens godaste sallad till. Jag körde inte så jag kunde dricka gott rött vin till. Kvällens boktema var Flykten från Läger 14. Alltså, det är verkligen ofattbart att detta händer. Läs den! Tungt ämne som vi lämnade ganska kvickt. Men den fick 4 humrar av nästan alla. Det är nog den bok som fått mest. Eller var det Fifty Shades? Ingen av dessa böcker tillhör väl de mest välskrivna utan det är nog mest innehållen som den första förundrar, sex, och den sista förskräcker, koncentrationsläger. Bokklubben har nu gått varvet runt. Vi började på Västkusten 2012. Vi utvidgar nu klubben till mer nöjen av vilket slag som helst. Spännande! Vi ska klämma in 3 träffar innan  juni. En utmaning för 7 kvinnor mitt i livet. 

Några resor inplanerade , NY, Island, Barcelona och en till som inte är bestämt vart ännu? Mallis kanske?  Dock är inte sommarsemestern planerad ännu. Vi brukar ju åka till Italien eller Frankrike men nu vet vi inte alls. Amsterdam i jobbet i mars. Men först lite mer skidor. 

Exprimenterat med blixtarna, de är verkligen coola. Väger ingenting! Hur lätt som helst att ta med sig. Blir bra bilder. Nu måste jag leta efter en bra allroundbakgrund. Ska försöka dra igång fotoprojekt Studio61- Berättar mer när vi kommit lite längre i ideerna. Ett litet miniprojekt jag håller på  med är att spara ned alla diabilder som finns. Min farfar var ju fotograf och det finns en hel del bilder. En del har jag aldrig sett och det är fantastiskt roligt. Grymt fina bilder i 35 mm. Vilka färger! Jag måste kolla upp en ny  kamera lite mer. Jag vill köpa Nikons fullformatare. En vän sa att jag är beyond min Nikon kamera och jag vill gärna tro honom 🙂

Scan10167.01.web

Jag och min farfar. Miss You!

Hängslen, använder någon det idag? Man kanske skulle skaffa? 🙂

 

Kvällens låt : Wicked Game med HIM

Categories:

"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere" Albert Einstein
Follow me on Instagram: Suzanhphoto