Punk Royale 2018

Vår Royal Natt fick mig att tänka på denna restaurang. Så mycket goda och lyxiga ställen vi varit på! Och detta är verkligen ett ställe att återbesöka. Så fort det blir läge vill jag dit.

En helt galen, stunning och punkig överraskningskväll och natt på söder,
9 mars 2018, för 3 år sen. Galet. Känns som i går. Minns att du bokade överraskningen redan i början av februari men jag var ju bara sjuk hela tiden. Tror du fick boka om en ytterligare gång.
Vi började tidigt på dagen med lunch och tidig incheckning på Hotell Rival. Senare på kvällen vidare till del två av överraskningen, Galna Punk Royale, som jag aldrig hade varit på. Ett ställe med en knasigt överdådig meny. När vi kom dit fick man lägga mobilerna i en plåtlåda, att inte öppnas på hela kvällen. Så bilder under denna kväll och på alla dessa grymma och annorlunda rätter och viner, shots och drinkar finns inte men dem var helt underbara kan jag lova, smaker och rätter man inte visste fanns. Du valde att ta med dryckespaketet älskling, tempot där var inte helt bra kanske. Du fick hjälpa mig till slut 🙂 Rök skickade dem ut lite då och då som omgav oss med mystik. Mer än vanligt. Vet inte om jag var mest mätt efter denna kväll, kunde inte hålla räkningen på hur många rätter det var, eller den några månader innan, 10 rätters på Mancini.
Sen som tur var lyckades vi tas oss tillbaka, inte för jag vet exakt hur,
till hotellet. MB.
Älskar miljön på Söder, det är bara nåt speciellt! På Rivals scen har jag plåtat Sophie Zelmani.
Dagen efter, en hotellfrukost som heter duga och sen, sen utcheckning. Brukar alltid funka. Alltså vad jag älskar hotellfrukostar.

"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere" Albert Einstein
Follow me on Instagram: Suzanhphoto