A sad sad day!

Ja, då blev det ytterligare ett inlägg om Lisa Marie.
Otroligt berörd av dagen! Vaknade till SÅ sorgliga nyheter. Har följt Lisa Marie i stort sett hela mitt liv.
Berörd redan då när hon förlorade sin pappa. Min åtta åriga kompis förlorade sin pappa i samma veva, så otroligt hemskt, att förlora sin pappa i den åldern.

Varit i Memphis, ångbåten på Mississippi var ju galet grymt och Graceland , fantastiskt vackert, men också lite konstigt att vara där. Allt är bevarat som det var när han levde. Var även inne i Elvis egna flygplan som han döpte efter sin dotter, Lisa Marie.

När jag tittar på bilder från Graceland, här några. Har hur mycket bilder som helst. Men det som slog mig är att jag minns att det var så himla fridfullt lugnt på baksidan. Verkligen fridfullt! Hästarna betade i hagen och när jag blundar minns jag en fläktande bris genom träden men annars tystnad.

Hon var en av de få artister jag verkligen ville se. Hon var grym och gjorde ett av mina favoritalbum.
Missade henne precis, när hon var här på en liten spelning för typ 15 år sen.

Hon förlorade sin son för två år sen, ja, jag kan inte ens tänka den tanken ut. Horrible!

Now you are up in the clouds and beyond the rainbow.
And you left your family heartbroken.

Categories:

"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere" Albert Einstein
Follow me on Instagram: Suzanhphoto