Vandrat genom Stockholmsnatten. Nattfotografering. Helt klart nåt jag ska göra mer. Stativ är nog ett måste vilket jag inte hade med mig. Nästa gång tar jag med mig lite fler linser också. Orkade inte bära denna gång då jag gjorde lite andra saker på stan samtidigt. Som att umgås med vänner och dricka lite vin.

Tyvärr missade jag att ställa in min nya kamera på RAW. Det finns två fack för minneskort men det ena är SD kort och det andra är CF och ett sånt har jag glömt köpa. Måste ändra inställningarna så det tar RAW och Jpeg på samma kort.

Ett litet kort från natten.

In the middle of the night

Var under natten och hälsade på Zarah på F12 där Falling Whistles hade ett event. Hon jobbar med dem. Fina Zarah. Jag stödjer så klart och har köpt visselpipan.

Dem jobbar för fred i Kongo.

Falling Whistles

 

 

www.FallingWhistles.com

Categories:

"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere" Albert Einstein
Follow me on Instagram: Suzanhphoto