2019 – a happy year

Så otroligt knasigt att det gått 1 år, ett nytt år och nytt årtionde dessutom. Vinter, Vår, Sommar, Höst och nu Vinter igen. Sitter här i regn och rusk en vinterkväll – om det nu räknas som vinter, snarare Hövin eller Vinvår? Kanske är en ny årstid på väg? – och tänker tillbaka på några saker som hänt under året.

Faktiskt när jag tänker efter, ett av de bättre åren på mycket länge. Med de senaste 5-6 årens stormar känns det behövligt. Finally some peace. Att freden skulle innebära att det blev så galet bra. I didn´t know.

Så mycket roligt. Sån fantastisk sommar! Året slutade på det absolut bästa sätt som finns.

ÖverraskningsFödelsedagsfirande av Magnus 50 år på restaurang Lilla Ego. Så himla god mat. Partyveckan i Sälen hoppade vi i år, en lång tradition bruten och tog skidåkningen , både utför och längd och mys i Grönklitt istället. Fick en skymt av snöleoparder och tigrar.
Övernattning mitt i City på Haymarket med drinkafton.
Ölprovning på Nya Carnegie. Drack nån ÖlChampagne. Jätteskumt!
Inflyttningsfest och 50 års födelsedagsfest hos Johan. Dop och bröllop.
AW´n på både takbarer och hemma hos vänner. Det har varit en Takbar-sommar. Monstertruck på Debaser.  
Sweden Rock med en massa mys, skratt och bra band som vanligt, Kiss, Krokus, UFO, Richie Blackmore´s Rainbow, Demon, Easy Action, Kiss, ZZ Top, Saxon, Three Days Grace, Lok, Magnum, The Quill, Joe Lynn Turner, Demon, The Night Flight Orchestra och Royal Republic. 

Snowstorm, Factory, Magnum Bonum & Kim Wilde på Zinkensdamm.
Phil Collins på Friends, Sting, Bastille, The Sounds på Grönan och DAD på Fryshuset. Vi gick på Royal Republic igen på Debaser.
Noppes sommarfest och denna gång fick skorna vara på.
En grymt mysig midsommar. Fick hoppa Flen i år igen. Kanske nästa år? En galen helg i London, besök på mer takbarer, drack öl på lite olika ställen och såklart Sherlock Holmes Museum. Var ju bara tvungen att ta en bild på Baker Street 221B till kidsen och sen my most memorable evening ever. Eagles på Wembley Stadium. Hotel California kom med en fantastisk överraskning.
Resa till Nerja på bröllops- och efterföljande Hattmingel fest. Totalt supertrevligt och lyxigt. Mys med Bea & Magnus, våra room mates -på strandbarer och restauranger. Vi körde också en lus, lunch utan slut, lunch som slutade vid midnatt. Sol och bad i pool och på stranden Burriana, bubbel hos en väninna som jag inte sett på länge. En nakenstrand letade vi upp också. O ja vi badade nakna:-)

Roadtripp till södra Sverige. Ett första stopp för hälsa på släktingar i Aneby. Bad i Falsterbo/Skanör, Lunch i Smygehuk & Trelleborg, Bus i Smygehusfyren, Museibesök på Moderna Museet i Malmö på utställningen, Andy Warhol 1968. Promenad på Brösarp, stop på Kiviks marknad och Brantevik, Simrishamn och ja hela Österlenkusten. Stranden i Sandhammaren förstås. Mer mys med släktingar på middagar och luncher och kvällsmys i Smyge med min fina faster. Vi fick prova Springbank Whiskey en speciell flaska som har en speciell historia. Besök på Hällåkra vingård för att dricka lite vin och bubbel. En jättemysig vingård med vinstigar och lummig trädgård. Italienska vinprovningar som förr får vi kanske ta upp igen. Nu kommer jag inte tacka nej Darling. Stopp vid ytterligare en fyr, Kullaberg. Fyrer är vår grej. Lunch i Höganäs och bubbelskål på Badkrukan på stranden i Båstad.

Familjemys med hela familjen och lilla Rei. Firat hennes första födelsedag. Ett till glatt besked, en till liten fantastisk varelser är på väg. Utflykter till några slott, Venngarn och Steninge och lunch i Sigtuna. Bad ute på Värmdö med kidsen. Lite Oleary Basketball och Mario i Mall of Scandiavia som vanligt. Fantastiska Kräftor hos Johan och Malin. Nästan men bara nästan lika goda som dem som kokades med fara för livet förrförra sommaren. Denna gång nog dem godaste jag ätit- och största! Gyllene Tider på Stadion med grym Kris Kläfford som förband. Kärt återseende med en gammal väninna med tjejmiddag, hemma på besök från USA. Bubbel på Strandbryggan.
En massa Voiåkningar genom stan. Drack vin ut med prideparaden och besökte invigningen med Mel C och Icona Pop. Knasigt kall kväll!
Sista sommardagen med dopp på hemligt bad bortom Blå Lagunen på Ekerö på fantastiska klippor, och vårat favvoställe Rosenhill, där också en 50 åring firades med såpbubblor och hippiepicknick för några år sen, så mysig em. Vi råkade ut för trubbel som vanligt i våra bilstopp.

Fest hos gamla grannar på ön då, jag lyckades inte veta vem en programledare var som jag stod länge och pratade med. Johnnie från nåt fixarprogram. Så går det när man aldrig kollar vanlig TV 🙂 – vi lämnade festen sist. De hade ett flipperspel, så himla kul!
Kräftskiva med god mat och supertrevlig fest hos Perre och Marran.
Firat födelsedag under hösten med brunch och löst gåtor på Escape Stories och efterföljande middag. Kidsen var eld och lågor. Så roligt. Vi klarade det under timmen!

Övernattning och bus på Södertuna Slott. Galet vackra omgivningar. På vägen hem hade vi den mysigaste & lugnaste söndagen ever med lunch i Mariefred. Tror vi kom hem till kvällen. Övningskörning. Det är nog nära snart? Svampplockning i Nyköping och firat födelsedag. Varit på en massa energigivande föreläsningar på Clarion Sign med bla Per Holknekt, på mässa med Paolo Roberto, Skärmhjärnan med Anders Hansen – självklart släpade jag med hela högen. AW på AtSix med bra kontakt, Lill-Petter 🙂 och ännu mera Noppes. Löst lite mer gåtor fast på Roomescape den här gången med middag på Pressklubben.
Åsså lite drinkar, den senaste på önskelistan har varit Dry Martini- Shaken not stirred. Mer mys på slott. Denna gång på Lejondals Slott. Fantastisk skaldjursbuffé. November slutade med en grym överraskningsfest för mig på ställe i stan. Så galet roligt! Jag anade verkligen ingenting!! Så mycket kärlek! Dansade natten lång med Frasses underbara djande. Min dotter sjöng fantastiskt där på småtimmarna. Så stolt över Snuttan. Firandet pågick sen under hela december. Baby, du vet verkligen hur man firar mig – som du alltid gjort 🙂 Sååå glad och lycklig!

En massa mer föreläsningar med bla Fredrik Lindström som är så jävla rolig, o mer Anders Hansen med andra vinklar. Marika Carlsson var också bra och Elaine Eksvärd berörande. Året slutade på det absolut bästa sätt man kan tänka sig. På en strand, på en paradis ö nånstans i Indonesien med lite Diebolt-Vallois Champagne Fleur de passion a Cramant Brut 2007 – skitdyr champagne skålandes på stranden med the best hubby ever. Så vill jag alltid sluta året ! Hela den resan är en story för sig själv. Sååå fantastisk. Thank You baby!

Nytt år! 2020 En massa konserter att se framemot såklart. Å nästa sommar har vi bokat ett fantastiskt stort hus precis vid havet.

Making beautiful memories every day with you!Categories:

"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere" Albert Einstein
Follow me on Instagram: Suzanhphoto