Time travels

Hur tid funkar. Minnen i livet känns inte som de går efter en tidslinje. Vissa händelser känns nära och andra långt bort. Att barnen är stora är super märkligt. Var ju inte länge sen de kröp upp i knäet med sagoboken.

Nu när vi inte riktigt kan resa får man tänka tillbaka på några av de roliga och mysiga trips och grymma kvällar vi gjort. Helt otroligt att det nu har gått 2 år sen mars/april vi var på Hotel Steam i Västerås, så grym miljö med skön massage och fantastiska Punk Royale på söder- den kvällen var galen och mysiga Miss Clara i början 2018 mitt i city med den speciella elektriska drinken. När vi skulle gått på 30 Seconds of Mars men tokigt nog struntade i det gjorde andra saker istället på hotellet eller när du hämtade mig fr Arlanda på väg hem, från landet jag vill till, och vi var på Bardot med ett av alla uppdrag som du gett mig och sen till bus på LÖ  – känns otroligt konstigt att det är 2 år sen! Monaco i april var galet kul. Lite kallare än jag önskat. Det kan ju vara superfint och varmt den årstiden. Möta våren i Amsterdam är alltid underbart och var även så 2018. Skulle rest dit nu i dagarna, faktiskt på söndag men det är tyvärr inställt. Maj det året var en fantastisk månad på många sätt och betydde mycket och det var nog då som jag började släppa in dig på riktigt. Så glad att du är den mest envisa man jag känner. Mallis var magiskt och Sala var galet på sitt sätt och sommaren var fantastisk i huset med mycket fix. Flaggstången fick vi upp – efter lite omstyrning 🙂 som jag längtat – och taket honey. Så fin plåten blev. Visste inte du var så huslig:-) och hösten blev ju till slut en vändpunkt- på den bästa stranden i världen. Fast numer har vi ju en till.

Att jag 2017 hängde lite på Tinder känns däremot som i ett helt annat liv. Det känns som otroligt länge sen. Att vi bråkade mycket om just det känns också som så länge sen. Vi kunde verkligen bråka. Och ja jag vet att du gillade utmaningen och du utmanade mig. Vem vill ha det enkla liksom. Trots alla våra bråk så tror jag så här i efterhand att det var nödvändigt även om du var galet arg och försökte balansera upp det med annan bekräftelse. Du var ju väldigt tydlig med vad du ville redan från början men jag behövde tiden. Några av alla de fantastiska ställen vi besökte var ju Mancini en 10 rätters och Sue Ellen såklart. Fantastiskt födelsedagsfirande en snöig vinterkväll. O Makalöst på Makalösa.
Resor gick som vanligt till fjällen såklart på vintern och Spanien, Skåne – fantastiska Falsterbo och Smyge och en sväng till Köpenhamn- schysst med 1 timme från dörren in till Tivoli. Köpenhamn igen och London men mest älskade jag mys i huset på sommaren. Det är ju det som är så himla fantastiskt i dessa tider. Nu har vi mys i hus och världens bästa lägenhet. Den mest fantastiska resan gjorde vi ganska nyligen så just nu behövs inte resor även om jag längtar..

Some things are meant to be
like you and me

Categories:

"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere" Albert Einstein
Follow me on Instagram: Suzanhphoto