En mörk och regnig tisdagskväll i slutet på september

Har varit inne i stan och ätit middag med en tjejkompis på Rolfs Kök. Var väl så där tycker jag. Inte så mysigt ställe och maten var bara ok. Men mysigt att prata prata prata.

Vi planerar och drömmer om våra författar/fotodrömmar Om de bara kunde gå i lås och vi kunde bara ägna oss bara åt roliga saker. Vad är inte drömmar till för! Inget är omöjligt!  På vägen hem fick jag för mig att jag skall lära mig spela trummor. Ha . Se upp däruppe Bonham!  Så nu har jag fått lite takter att öva på. På torsdag ska jag träffa en annan tjejkompis och vi skall fixa hennes hemsida så det blir en wordpress-sida. Så hon kan börja använda och göra ändringar själv. OM jag nu bara kommer ihåg hur man gjorde. Man måste ha alla uppgifter från webhotellet och en ftpserver klippa och klistra in uppgifter hit och dit. Ja och så måste ska jag få det funka på en gång. Hon har en skönhetssalong med hyresgäster som också är på hemsidan så den kan inte ligga nere. Ska passa på att kika på hennes nya hyresgäst. En tatuerare! Interesting. Jag kanske ska fortsätta med min:-) fast inte än. Det har inte poppat upp nån mer bild på vad jag vill ha. Jag har bla en döskallefjäril. Den är jättefin. Finns en bild på ”about me” sidan.

I helgen har jag varit både på Steningeslott och fotat veteranbilar med min far och på fotografiska med min svägerska och vän. Ätit goda luncher  och såklart kardemummabullen på fotografiska, den kan man inte missa om man går dit. Det var två utställningar på fotografiska Pieter Hugo som var väldigt berörande och hjärtskärande och nåt projekt riktigt läskigt med en underton som jag inte gillade. Han är från Sydafrika och skildrar olika delar från Afrika. Där både människor och djur lever under hemska förhållanden. Han har fotograferat aidsepidemiens offer på bårhuset, benen efter de döda i folkmordets Rwanda och människorna som omgivna av giftig rök tjänar sitt levebröd på en av världens största soptippar, Agbogbloshie utanför Accra i Ghana.Fick mig att må dåligt. Sen var det Helmut Newton som fotat mycket i modevärlden. Jag tycker inte om hans foto. Han skildrar gärna mycket naket men på ett provocerat och ovackert sätt. Tycker han använder det på ett uträknat sätt. För lätt. Några som jag sett tidgare som jag gillade mycket är Vee Speers och Nick Brandts. Speciellt Nick Brandt som fotograferat Afrikas djur. 

Nu i helgen hoppas jag kunna på på en väns fotoutställning i stan. Det skall bli jättespännande! Han är superduktig!

Längtar till skaldjurshelgen med tjejerna på västkusten i början av oktober och fotomässan i november!

Ny bok att läsa : Örfilen. (Vi startade bokcirkeln för snart ett år sen på just Västkusten) 

Dagenslåt :Waiting Life med Schuyler Fisk 

photoboot.liten

Vänster foto av Helmut Newton Högra av fotoautomaten på fotografiska

Categories:

"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere" Albert Einstein
Follow me on Instagram: Suzanhphoto
Latest posts