Höstligt värre senaste tiden. Vi har äntligen bytt våra tak!  Nu slipper jag min takångest! Blev jättefint. Återstår en massa fix, mest invändigt. Ska bara försöka fokusera!  Tjejträff i Bromma igår kväll. Några nya bekantskaper och många gamla. Det var supermysigt! Varit på SthlmTapas med tjejerna på jobbet. Bra ställe med lite större tapas rätter! En Irishcoffe innan hemgång i regnrusket. Bokklubbsmiddagsmys på Värmdö. Supergod mat och gott vitt vin. Boken till denna gång var Den stumma flickan. Fick bra recensioner av alla utom mig och Karin som inte läst klart den! 🙂 Smög över till en kompis som jag inte sett på många! 7 år, kanske. Det var fantastiskt roligt. Vi ska ses och gå ut och äta middag i november och catcha up. Vi hinner med en middag till med bokklubben i år. Denna gång skall vi läsa Delhis vackraste händer.

bok

Har också hunnit med en invigning av Royal Designs flaggskepps butik. Royal Design säljer allt inom inredning. En galet stor goodiebag fick man. Vi handlade lite också,  20 % i butiken.

Goodiebag01

goodiebag02

Ny resa på planeringsstadiet nästa höst med tjejerna från NY.

Paris.

Paris

Snart är det fotomässan också. Det kändes som bara några månader sedan jag var på förra. Kan inte fatta att det är 1 år sen. 21-23 november. Har faktiskt inget på min inköpslista för tillfället. Har allt jag vill ha just nu. Förutom minusgrader. Måste ha minusgrader för mitt lilla fotoprojekt.

Höstlov o halloween coming up! Förra året var vi på på Rhodos på höstlovet. Hade varit nice att åka någonstans nu också! Men det får bli jobb istället.

Här ett kul färgtest. Lite kul. Jag hade 4 fel. Tjejer är bättre på det också!

http://www.xrite.com/online-color-test-challenge

Har hittat lite ny musik. Lifehouse. Hur bra band som helst! Billy Idol släppt ny skiva. Låter som Billy Idol 🙂 men rätt skön skiva.

Dagens låtar: Smoke & Mirrors  och Nerve Damage med Lifehouse

Categories:

"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere" Albert Einstein
Follow me on Instagram: Suzanhphoto
Latest posts