Har varit iväg på semester på Mallorca. Heelt underbart. Vi var ett stort gäng, massor med fina  vänner som också var där nere, fint väder med sol och bad och sååå god mat. Jag har nog aldrig ätit så god mat på nån resa som på Mallorca. Här kommer lite tips på urval av restauranger vi var på: Vi var på Tahini och där åt jag sushirullar med kalv-bland det godaste jag ätit i hela mitt liv!

veal.w

Vi var på Tast inne i Palma, där åt vi Tapas, vi åt lunch på Illetas Beach Club,Balneario,  där åt jag en Carpaccio som var jättegod och Caprese med Buffel Mozarella, ja ni förstår, I was in Heaven. Vid Illetas Strandrestaurang, åt jag en lunch som var oförglömlig. Det var laxrullar med Scampiräkor innuti med sallad och nån dillsås till som var en överraskning! Jättegod!

IMG_2021.01.w

Vi var ju också så klart på NikkiBeach, där var så mycket gott på menyn att det knappt gick att välja. Det blev LaxSushi och en Sexy Salad 🙂 Den var fantastiskt god! Sen var vi på Bendinat Hotel och på tjejlunch och firade en av väninnorna som fyllde år,  ute med hela havet som utsikt. Sista dagen tillbringade vi vid Gran Folies Beach Club och i sista kvällen åt vi på Il Paradiso. En italiensk restaurang med utsikt också den över havet. Där blev det också laxrullar med hummerröra innuti och en Caprese. Där tog jag min första efterrätt, Tiramisu. Jag som egentligen älskar efterrätter. Men jag orkade aldrig äta det under hela resan för all god mat och all gott vin  🙂

Ja det var tips på några av restaurangerna vi var på. Om ni åker dit måste ni gå på dem!

Som mest var vi 28 st i sällskapet, hur trevligt som helst. Några nya bekantskaper som har varit jättekul att lära känna. Vi hade sol hela veckan och runt 33 grader. Några barer blev det också och en nattklubb, Pacha

Känns som det gått såå fort. Har inte haft en stund att läsa, det har varit full fart hela tiden. Vi tillbringade inte mycket tid på hotellet.

Hemma igen och här är det nästan lika varmt! Runt 30 grader. Det är ju galet härligt!

Milo en av våra katter ligger på sjukhus. Mår inte riktigt bra, hoppas vi får hem honom i morgon. Lilleplutten!

Jag är fantastiskt tacksam att fått uppleva dessa underbara stunder denna sommar.

malliscollage2w.

Kvällens låt får bli, Life is Real med Ayo en SoundCloud länk, hittade henne inte på Spotify :-0

Categories:

"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere" Albert Einstein
Follow me on Instagram: Suzanhphoto