Ny vecka, ny månad, nytt ÅR!

Har blivit frisk, tack och lov. Har svårt att komma igång efter helgerna.  Önskar verkligen energin kunde räcka till lite mer än fram till eftermiddagen. Det är som om när mörkret träder in så försvinner orken. Det är så mycket jag vill göra. Istället hamnar jag ofta på soffan. Har aldrig tittat så mycket på tv som denna jul och nyårs helg.  Mys med katterna och barnen är ju inte fel, men jobbigt när kroppen och huvudet inte vill samma sak.

Just nu smattrar regnet på takfönstret. Minusgraderna ska komma har jag hört. Till helgen. Snart ska vi åka till Sälen med tjejerna och där skall det blir runt -20 grader. Längtar inte efter snö längre. Det kan vara nu. Kan bara hoppas att det blir lite ljusare med kylan.

Till helgen blir det inredingsbutik på lördagen, har hittat en i Nacka som min granne och jag skall ta oss till, middag med vänner på kvällen och söndagen går till foto och fixning med en kompis hemsida.
Kul! Vi ska tillsammans lära oss Jomla.

Lite konserter framöver som kan vara värt att kolla in: Monster Magnet, Ellie Goulding, OneRepublic, Imperial State Electric, Thirty Second to Mars, Bullet for my Valentine, Daughtry, DAD, Halestorm, Metallica, Aerosmith, John Mayer.

Mitt nyårslöfte är bara att jag skall försöka göra roliga saker detta år!
2013 var ett skitår!

Nu ringde dottern och ville bli hämtad. Så naturligtvis åker jag. Det regnar ju.

Ciao

Kvällens låt: Flat tyre on a muddy road med Dregen 

 

Categories:

"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere" Albert Einstein
Follow me on Instagram: Suzanhphoto